2013-05-21 12:41:41• hírek • Szatmár.ro

Péntek este lesz a nagy mulatós buli

Az ülőjegyek már elfogytak, állójegyet még korlátozott számban lehet kapni a nagy mulatós bulira.

A buli helyszíne a Károlyi út 128 szám alatt található Dana hotel rendezvénysátra lesz. S bár csak május 24-én lesz a buli, a Bertici Fivérek és meghívottaiknak rajongói már elkapkodták a jegyek nagy részét.

Ülőhelyre szóló jegyből már nincs és az állóhelyek is csak korlátozott számban kaphatók. A februári koncerthez hasonlóan most is itt lesz a Bertici fiúk mentora és jó barátja, Sihell Ferry. Szatmárnémetibe jön ismét a fiatal, csinos és tehetséges Henna, valamint fel fog lépni egy másik ismert mulatós sztár is: Bunyós Pityu!

A fergetegesnek ígérkező bulira a jegyek a Netmusic hangszerüzletekben kaphatók: a Ruha István átjáróban (a filharmóniával szemben) található zeneboltban vagy az Independentei sugárúton található Dana Kereskedelmi Komplexum első emeletén található Netmusic boltban. Egy állójegy ára 15 lej.

Még tart a nyereményjáték

A Bertici Fivérek és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán öt, kétszemélyes állójegy talál gazdára. A jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk a választ a következő kérdésre: Melyik a kedvenc előadód/zenekarod, amely fel fog lépni a május 24.-i bulin? A válaszokat a pontos neveddel és telefonszámoddal a már említett e-mail címre várjuk, május 22-én délig.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: